Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Yvo Bojkov
Автор: yvobojkov Категория: Политика
Прочетен: 536316 Постинги: 33 Коментари: 311
Постинги в блога от Август, 2009 г.
Оказва се, че почти всички медии у нас, най-големите със сигурност, се управляват от агенти на органа за репресия и убийства на комунистическия режим: Държавна Сигурност.
Доста имена изпъкват: Радосвет Радев(Дарик радио), Красимир Узунов( „Фокус”), Красимир Гергов(медийният бос-бТВ?), Петър Манджуков(БСП/ББТ), Тома Спространов(познат на джаз любителите), Велизар Енчев(също доста познат), Петър Вучков(„Минута е много”), Константин Тилев(общински съветник от ГЕРБ)...

Всеки мислещ човек може сам да стигне до извода с какъв ресурс е разполагала комунистическата секретна полиция най-вече в последните  10 години на демокрация и колко лесно е било да се елиминира чрез фалшив или фиктивен компромат всеки, който се е опитал да намали или спре влиянието на тази уж несъществуваща вече структура.
Всички знаем, че медиите формират общественото мнение. Вчера  официално стана ясно кой е управлявал и управлява тези медии и чий интерес са защитавали те. Доста опростявам нещата, но като цяло ситуацията е лесна за разбиране – този, който управлява и дава парите, поръчва музиката.
На тази светлина логично е всеки да се запита истина ли са били раздуваните в медиите политически компромати и личностен героизъм на определени хора. Развенчаването на митовете тепърва ще се осъществява. Жалко е обаче, че кариерите на стойностни и кадърни политици бяха сринати, докато редица посредствени политици изгряваха и залязваха бързичко  под тежестта на собствената си политическа неадекватност.
Моят съвет е да внимавате кого слушате и на кого вярвате, защото дори когато дадена информация или анализ звучат професионално, няма как да се борите срещу техники за манипулация, усъвършенствани в продължение на 60 години. Идва ли от ДС - считай го за манипулирано.
Всъщност, за да добием добри рефлекси спрямо ДС, можем да си представим, че ДС е нещо като Генетично модифициран организъм, съкратено ГМО. Всеки път, когато пазаруваме или се информираме, трябва да се сетим дали в продукта има присъствие на ГМО (ДС). Ако има, трябва да знаем, че никога не можем да сме сигурни за безопастността му спрямо организма - надеждността спрямо истинските факти. Изборът е наш и трябва да бъде направен информирано.
Маските падат и в бъдещето няма място за  ДС. Не толкова защото не са професионалисти, колкото заради неоспоримия факт, че ДС позволи България да се владее от мутри и да се разграби така пладнешки. Ние – младите хора, които се занимаваме с политика и които рано или късно ще управляваме България, ако се докажем и заслужим, НЯМА да ви допуснем до това управление. Със или без лустрационен закон. Нищо лично. Просто сме патриоти, презираме предателстовото и ненавиждаме слабодушието, което позволява  да се поставя личният интерес пред българския. Помпозно звучи, да, но всичко е  истина и нещата тепърва ще се случват.

ДАРИК РАДИО:
- Радосвет Радев - изпълнителният директор на Дарик радио
- Владимир Танев - бившият програмен директор на Дарик и водещ на коментарни предавания

АГЕНЦИЯ ФОКУС
- Красимир Узунов, собственик на електронната информационна агенция "Фокус" и на едноименната верига радиостанции в провинцията.Узунов, известен с активната защита на "добрите ченгета" от ДС, които са служили на родината

КЛАСИК ФМ/бТВ
- Красимир Гергов: собственик на радио "Класик ФМ". Гергов е сочен за неофициален притежател на най-голямата частна телевизия бТВ, която се води актив на компанията на Рупърт Мърдок "Нюз корп." чрез офшорна компания.

ББТ
- Петър Манджуков:  собственикът на телевизия ББТ Секретен сътрудник на ДС с псевдоним "Омуртаг", преди няколко години бе издател и на вестника на БСП "Дума".
- Михаил Бързанов: изпълнителен директор на ББТ

БНР/БНТ
кадри на БНР и БНТ, някои от които впоследствие отиват в частни електронни медии:
 - Виктор Ангелоев,
- Йордан Георгиев (агент "Луи"), известен като Данчо Стълбицата,
- Тома Спространов (агент "Ян"),
- Мартин Минков (агент "Максим"),
- Владо Береану (агент "Георгиев").
Журналистите и водещи на предавания в БНР и БНТ
- Велизар Енчев
- Борислав Джамджиев
- Николай Конакчиев
- Стефан Солаков

- Петър Вучков: водещият на предаването "Минута е много"също е агент на ДС с псевдонима "Балкански".
- Владко Мурдаров: езиковедът от БАН и водещ образователни предавания по БНТ  е бил осведомител с псевдонима "Драган".

ЕВРОКОМ БЪЛГАРИЯ
Георги Барбудев: бившият шеф на "Евроком България" сътрудник на ДС - агент "Хари".

МИЛА ФМ/ РАДИО ФМ
Константин Тилев и Петър Пунчев: създателите и собственици на няколко радиостанции сред които "Мила ФМ", Радио ФМ и други.

Агентурното минало на собственика на куп кабелни телевизии Георги Агафонов е известно отдавна.


ТВ7
- Веселин Дремджиев: водещ на новините в ТВ7 също е бил агент на ДС с псевдоним "Богдан".

ТВ ЕВРОПА
- Георги Георгиев: зам.-директорът на телевизия "Европа" поддържал е явочна квартира.

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
- Георги Коритаров от Нова телевизия единственият огласен като сътрудник на ДС с псевдонима "Алберт" е бившият вече водещ на сутрешния блок "Здравей, България"

image
Категория: Политика
Прочетен: 6340 Коментари: 5 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: yvobojkov
Категория: Политика
Прочетен: 536316
Постинги: 33
Коментари: 311
Гласове: 460
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Август, 2009  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31