Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2009 11:58 - Кой е по-силен от Доган? Аз и ти!
Автор: yvobojkov Категория: Политика   
Прочетен: 11571 Коментари: 16 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2009 12:58


Точно защото е прав и точно защото все пак сме в демокрация, всичко може да се промени, стига мнозинство от хора да решат, че това, което излиза от устата на Доган, не е редно.
Доган НЕ Е политик! Много се дразня на хората, които правят тази амалгама. Това, че мафиот участва в политиката и е успял да я овладее поради използване на неразрешени хватки или некадърността на противниците, НЕ ГО ПРАВИ ПОЛИТИК! Един политик има позитивна функция и позитивна аура, която използва за постигане на поставените цели. Целите не са користни, а засягат развитието на общността или в още по-добър вариант - нацията. Има много причини такива мафиоти са се намърдали и да искат да се намърдат в политиката; една от тях е безразличието на гласоподавателите и респектът, който изпитват към престъпници.
Доган трябва да се страхува от мен, защото правото е на моя страна и ако достатъчно хора застанат като мен от страната на правото - той ще бъде смачкан!
Страхът е сковаващ. Аз не се страхувам от Доган - не го уважавам и знам, че съм по-силен от него. Всеки нормален гражданин е по-силен от един престъпник!

Ето и видеото, което само трябва да бъде пуснато и изслушано:





Тагове:   Доган,   престъпник,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. ka4ak - това са последиците от погазването на Конституцията!
25.06.2009 12:32
29.04 11:17 - защо ме унижават с новини на турски език по БНТ
КОНСТИТУЦИЯ на Република БългарияОбн., ДВ, бр. 56 от 13.07.1991 г., в сила от 13.07.1991г
ОСНОВНИ НАЧАЛА
Чл. 1.
(1) България е република с парламентарно управление.
(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.
Чл. 2.
(1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.

Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.

Чл. 4.
(1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.
(2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.
Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.
(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или
унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

(4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

МОЖЕ ЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ЧУСТВАМ ЧУЖДЕНЕЦ?

Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 7379 Коментари: 153
Тагове: българия гражданско общество петиция
цитирай
2. анонимен - смях
25.06.2009 14:27
Асоциативно се сещам зе един стар-нов виц: Седели на една маса трима нашенци и бавно пасръбвали от домашната ракийчица на комшията. Единият бил оптимист, вторият песимист а третият - реалист.По едно време оптимистът казал, че предвид световната криза е започнал активно да учи английски език. Песимистът на своя ръка подчертал, че като гледа колко джамии били построени през последните години в бедната ни държавица взел да изучава активно турски език. Реалистът слушал внимателно па се почесъл по главата леко надигайки червения си пискюлия фес. Аз пък мислих, мислих и взех в последно време активно да изучавам устройството на АК -47. АБЕ СМЯХ ДА ПАДА БЕ, УВАЖАЕМА ЕВРОПО !
цитирай
3. анонимен - Ботев го казал много , много отдавна.
25.06.2009 15:59
Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем, и се смеем
пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!
цитирай
4. анонимен - Balgaria za balgarite!
25.06.2009 16:27
http://www.iskamedaglasuvame.com/modules.php?op=modload&name=Custom&file=RegisterElections
цитирай
5. biondi - Кой е по-силен от Доган? Аз и ти!
25.06.2009 16:41
ако дo всякo добpo cъщество застaнe понe oще eднo...ако дo всeки българин застaнe понe oще eдин...БЪЛГАРИЯ ще e paй !
цитирай
6. анонимен - аз пък уважавам Доган ...
25.06.2009 17:01
... уважавам го като лидер, лидер и ръководител на структура от мащаба на неговата не може да бъде всеки. Лошо е , че такава личност няма в другите политически сили. Толкова силни лидери има единствено в икономиката ни ,а те едва ли биха се съгласили да влязат в политиката.
цитирай
7. анонимен - Кой е по-силен от Доган? Аз и ти!
25.06.2009 17:06
Уважаеми господин Божков,
Уважавам Вашето мнение, позволете да не се съглася с Вас. Ако бяхте известен политик, анализатор или обикновен човечец с опит натрупан от годините вероятно бих се замислил. Да сте чули ДПС да хули България или българите, да напада някоя партия или политик, както се опитват да я демонизират останалите ? Няма и да чуете и да видите. Затова Вашия монолог по скоро е вид самовнушение и хипноза и съвсем човешки Ви съветвам да идете на лекар. Вие сте болен, затова трябва да четете по-вече. Поздрави
цитирай
8. анонимен - предстоящи избори
25.06.2009 17:55
Господа партийни лидери)Ами замислете се ! Не забелязахте ли.че която партия се е коалирала с ДПС същата се е провалила.И СДС и НДСВ и БСП.Другия проблем е разпределяне на гласовете към малки партийки и организации. Реалните партии са 3 ГЕРБ. БСП и АТАКА .всичко останало е пилеене на гласове.От което печели ДПС.Това е голата истина БРАТЯ ЪЛГАРИ!
цитирай
9. анонимен - Срам!
25.06.2009 18:07
Уважаеми господин Анонимен (колкото и трудно да ми бъде да напиша, че някой, който не застава с истинското си име може да е "уважаван"),
кой/кое Ви позволява да определяте един човек за болен? И нужно ли е някой да е известен политик, журналист, социолог, за да бъде стойностно мнението му, за да го чуят хората и по Ваши думи да "се замислят"? Кое Ви кара да мислите, че хората слушат известните политици ?:D И кой по дяволите Ви е преподавал българска граматика в началното училище?
"Хуленето" на българския народ от Вашата така любима партия ДПС не е задължително да става с думи или нападения, те го правят и по-деликатно и по-грубо, понякога по-скрито, понякога по-явно, но най-вече анално. Хайде не се правете на луд и не говорете заучени фразички в учтива форма! Всички сме наясно кой е Доган и как е станал такъв.
Постът Ви е лична нападка към автора на текста, а това говори само в една насока- аргументите Ви са твърди като картофено пюре, дотолкова, че май и Вие самия не вярвате в помията, която сте написали. Преди да давате съвет на господин Божков да отиде на лекар, помислете дали Вашия личен не е злоупотребил със състоянието Ви, убеждавайки Ви, че "всичко е наред"
Да сте жив и здрав... извън България.
цитирай
10. анонимен - извинение за неразбирането
25.06.2009 18:16
Много съжалявам че клавиатурата не ми позволява по грамотно писане! а другата което не сте разбрали че изобщо АМА изобщо не симпатизирам на ДПС много СОРРИ господине!
цитирай
11. анонимен - ???
25.06.2009 18:59
Не съм господин и не забелязах къде точно не симпатизирате на ДПС... но няма значение. Нападате човек и го обиждате, без дори да го познавате. Не заслужавате никакви отговори и нерви. Вие сте мишка и пионка! 2 в едно!Честито!
цитирай
12. анонимен - Razbira se!
26.06.2009 00:44
Za6to da se strahuvame ot Dogan,vsi4ko e tolkova prosto-vsi4ki,naistina bulgari,glasuvat i zloto shte byde pobedeno!Dyljim go na Rodinata si,dyljim i go pove4e ot vsqkoga...
Prostete latinicata,nqma kak!
цитирай
13. djgator - да!
26.06.2009 11:26
Ние сме по-силни, най-малкото защото сме мнозинство!!!
цитирай
14. анонимен - Да гласуваме?
26.06.2009 11:30
И какво ще променим с гласуването?
1) Автобусите от Турция пак ще дойдат
2) Фирмата, която прави преброяването пак ще е близка до властта
3) Изборния туризъм за мажоритарните депутати, ще докара поне 20 човека за триглавата ламя повече
4) Голяма част от резултатите в малките населени места, където контрола е по-малък ще бъдат манипулирани. И дори 90% от хората да гласуват, вота ще е манипулиран.

Всяка истинска демокрация е минала през много голяма борба, преди да стане такава. Ние каква демокрация сме? Създадена на кръглата маса на БСП и ДС.
цитирай
15. анонимен - Мълчанието е злато
26.06.2009 11:43
Тази ли ,българска поговорка Ви харесва. И май - буквално приехме" Преклонена главица...."на дядо Славейков.
Към анонимен 7 - не ти ли е ясно, че от твоята "миролюбива "позиция лъха заплаха.?Така Ви учат и ти си добър ученик. Усмихни се и забий ножа в гърба.Но дори на това не издържа, а изпращаш един БЪЛГАРИН на лекар. Защо,защото проговорил и казал истината.
Да Доган не е политик. Доган е маша. Маша в много опитни ръце. Парите - сараите?! Нима има толкова мозък? Че и за мафиот не става. Просто послушно изпълнява. И това е по- страшното .Защото страшното не е в България. То е дирижирано от вън. На това дирижиране се подчиняват и българските политици. То доведе и Симеон.
А колкото до Доган - той се страхува, да, за собствения си живот, защото много добре знае, че мисията му е на приключване. Тя започна с "възродителния процес" и заставайки зад него като зад щит,провежда чужда политика. А ние се държим като виновни. Костов дори се извини в Турция.
Приятели и инакомислещи в сайта, оставете апатията и бъдете българи. Това е нашата хилядолетна земя, тук е нашата хилядолетна история, ние сме си в къщи. И както пазим родният си дом, така пазим и България. Никой, ама никой няма право да ни налага как да мислим и действаме. Това ние го знаем и можем. Нека вземем бюлетините, за да не се наложи да се защитаваме по друг начин. Защото българинът търпи, но до един момент .Обърнете поглед към историята ни
.А ти 7 - ми, просто замълчи.
цитирай
16. haralanov - Здравейте!
15.07.2009 19:26
Дали Доган пак ,,ще управлява управляващите,,?
След отказът на ГЕРБ за съвместно Дясно-центристко управление от днес,това не би било невъзможно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: yvobojkov
Категория: Политика
Прочетен: 537758
Постинги: 33
Коментари: 311
Гласове: 460
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031